Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak proč si nevezmete pas a nejedete do jižních moří, jak to dělám já! Miluji vánoce..;-D

0 0
možnosti

Chápu, že někdo nemusí mít rád Vánoce, ale nechápu, proč o tom napíše článek na svém blogu. :-/

2 1
možnosti

já nechápu, že to někdo čte, když to nechápe, nebo ho to nezajímá ;-D

3 0
možnosti

S autorem souhlasím. Já sice nejsem sportovec, ale vánoce přímo nenávidím. Pohodu a klid si přeci mohu dopřát co týden bez nějakého trapného Ježíše Krista. Stres mám v práci a s těmi co se máme rádi se vidíme pořád. Tak proč nějaké katolické obřady. Navíc ty odporně sladké koledy co hrají z každého obchůdku - takový kýč, který nejen mě rve nervy. Ať si to každý slaví pokud má potřebu, ale proč tím bombardují nás normální lidi?

0 0
možnosti

Rozumím. Jen mezi běžci se přeje upřímně, mezi všemi ostatními je to pokrytecké. Vy prostě nemáte rád lidi.

4 0
možnosti

Vánoce jsou takové, jaké si je člověk udělá. To je jako tvrdit, že nenávidíte 7. červenec, z jakého důvodu? Vy si neumíte udělat hezký večer 24. prosince? Vždyť Vás nikdo nenutí účastnit se nějakých velkých nákupů, či oslav, můžete mít večer jaký Vy chcete. Krásný večer s rodinou, přáteli jde prožít 365 dní v roce, je to jen na Vás. Tolik negativismu, pak se nedivím, že je to podle Váš špatný čas. Když to dopředu předpokládáte, když vidíte jen to špatné. Je mi líto Vašeho okolí, znal jsem také pár takových negativistů..

13 0
možnosti

:/ Je mi z Vás smutnu. Když jste se musel s rodinou přetvařovat v mládí, jak píšete, tak je něco hooodně špatně. Škoda, že Vás otec naučil milovat jen přírodu a né rodinu a čas sní.. Modlím se za Vás..

5 0
možnosti

je mi vás líto...ne proto, že vám zemřeli blízcí o Vánocích, ale že vás otec naučil mít rád JENOM přírodu, ale nikoliv to důležitější - mít rád lidi

4 1
možnosti

To je důležitější? Jak pro koho. Taky moc nemusím lidi, kteří se slepě říděj všemi reklamami a uměle vytvořenými svátky, který mají z lidí tahat prachy. Někdo je poslušná ovečka, někdo je černá ovce.

2 2
možnosti

..ani netušíte.... jak vám rozumím....R^

2 0
možnosti

Hmm.... Měla jsem také doma běžce - vytrvalostního, řádně vychrtlého...také neměl rád Vánoce a vůbec cokoliv, kde bylo hodně lidí, kteří se smáli, byli hluční, bezprostřední; ti kteří jedli, aniž by pak uběhli min.10km sprintem :-/

Dokázal svojím negativním postojem zkazit Vánoce sobě, mě, dětem - neuměl se ovládnout. Před pár lety jsem mu zabalila věci do kufru a ..... Teď si v klidu může běhat třeba celý Štědrý den v lese a být dokonale šťastný !

10 0
možnosti

Je vlastně úžasné, co jste tady vyplodil, víte to? Krásně a trefně, přitom jste vše vyjádřil tak čistě a v takové jakoby vyšší pravdě a mně už teď jen připadá, že byste i Vy se za to mohl odměnit a to minimálně tím, že byste i klidně mohl ten příspěvek, ale ten v sobě, přejmenovat :"Vánoce?, tak ty já mám rád, ale takové, jak si je umíme udělat." A za to si Vás nesmírně vážím včetně toho, jak krásně jste to vše dokázal vyslovit. Děkuji.VVV

0 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 689x
40 let se pohybuji ve sportovním světě aktivně jako atlet i trenér. A pořád to beru stále stejně vážně, jen čím jsem starší, tak čím dál víc vím, že nic nevím.

Seznam rubrik